«Θραυση» εκανε το κυπελλο του EURO 2004

Βρέθηκε στην Πλατεία και όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Στην Κεντρική πλατεία Κομοτηνής βρέθηκε, για λίγες ώρες, το κύπελλο του EURO 2004, όπου φίλαθλοι, κυρίως μικρότερων ηλικιών, είχαν την ευκαιρία να το δουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το κύπελλο όπως ήταν αναμενόμενο ήταν εξαιρετικά δημοφιλές, με συνεχές ενδιαφέρον από όσους περνούσαν από εκεί, αλλά και αρκετούς που βρέθηκαν στο χώρο ακριβώς για αυτό το σκοπό.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τα περισσότερα από τα παιδιά που έβγαιναν φωτογραφία με αυτό, δεν είχαν γεννηθεί όταν η Εθνική ομάδα ύψωσε το συγκεκριμένο τρόπαιο στον ουρανό της Πορτογαλίας, όμως αυτό, στο τέλος, δεν έχει σημασία.

Το κύπελλο, όπως και ο Όττο Ρεχάγκελ, με αφορμή την έλευση του οποίου βρέθηκε και το Κύπελλο στην Κομοτηνή, είναι σύμβολα μιας στιγμής που οι Έλληνες, ή έστω οι εκπρόσωποί τους, κατάφεραν να κάνουν κάτι που ήταν ακατόρθωτο.

Από τον Πρύτανη μέχρι και τον μικρότερο αθλητή, όλοι ήθελαν να βρίσκονται κοντά τους, μια αντίδραση ενδεικτική του πώς αντιμετωπίζουμε αυτή τη νίκη.

Ας ελπίσουμε πως η νέα γενιά, αυτή που τώρα ανδρώνεται στα γήπεδα με την γνώση, αλλά όχι την αίσθηση αυτής της νίκης, θα μπορέσει να φέρει ξανά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και τον αθλητισμό γενικότερα, σε αυτά τα ύψη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.