Θερμα συγχαρητηρια στον ιατρο Κωστα Βραδελη

Για το ανεπανάληπτο βιβλίο του «ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ» από τον συμπολίτη Κώστα Δώδο λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή, η οποία έχει ως ακολούθως: 
 
«Χρόνια πολλά!!!
 
Με τον σημερινό εορτασμό της Επετείου του Αλβανικού Έπους (σ.σ. η επιστολή έχει ημερομηνία 28 Οκτωβρίου 2015) προβάλλεται επιτακτικά το ακόλουθο Έπος, που θα ανατρέψει την φτώχεια μας και θα ανακόψει την επερχόμενη λαίλαπα:
 
Πρωτίστως δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια, για την προβολή από τον «ΠτΘ» της 10.10.15 του ανεπανάληπτου βιβλίου «ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ» του ΕΛΛΗΝΑ ιατρού Κώστα Βραδέλη. Περιποιεί τιμή στον συγγραφέα που ασχολείται με την ζωή του ασυμβίβαστου Αργεντινού Ιατρού – Επαναστάτη, που διέσωσε την τιμή και την αξιοπρέπεια κάθε δυναστευόμενου Λαού του Κόσμου! Τώρα είναι καιρός να αναδυθεί από την φουρτουνιασμένη οικονομικά θάλασσα της Πατρίδας μας ένας «Τσε Γκεβάρα» που θα διασώσει την Αξιοπρέπεια της Πατρίδας, την ομορφότερη και ιστορικότερη του κόσμου που διέσυραν Παγκοσμίως διαπλεκόμενοι πολιτικοί! Τώρα χρειάζεται ένας «Τσε» που θα συνεγείρει τον Λαό σε επανάσταση για να συλλάβει και οδηγήσει στην Αγχόνη εκείνους που οδήγησαν 8.000 και πλέον στον θάνατο αυτόχειρες νοικοκυραίους  συνέλληνες, μια και μέχρι σήμερα δεν στήθηκε ένα Δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης.
 
Με λάβαρο το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος» που χρησιμοποιούσε ο «Τσε σε κάθε νικηφόρα περίπτωση, θα αποκυλήσουμε το «Λίθο» και θα Αναστηθούμε!!».
 
Με τιμή
 
Κώστας Δώδος»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.