Θελει περισσοτερη προσοχη οταν προκειται για εκπαιδευση

Δικαιολογημένη η ανησυχία των γονέων

Δικαιολογημένη θεωρούμε την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στους γονείς των παιδιών στα σχολεία της πόλης, μας, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την απειλή για κόψιμο του ρεύματος σε σχολείο της πόλης.

Βέβαια δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, μιας και τα σημάδια ήταν εκεί από καιρό, ενώ δεν είναι λίγοι οι γονείς που έχουν αναφερθεί σε αιτήματα από σχολεία για την ενίσχυση των λειτουργικών τους αναγκών, από χαρτί τουαλέτας μέχρι πετρέλαιο θέρμανσης.

Και ενώ δεν αγνοούμε το πραγματικό πρόβλημα που δημιουργεί το αυξημένο κόστος στην ενέργεια, και την πίεση που ασκεί στον προϋπολογισμό του Δήμου ο πληθωρισμός, υπάρχουν κάποια πράγματα, όπως αυτό της λειτουργίας της εκπαίδευσης, που θα πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, άσχετα αν η χρηματοδότηση από πλευράς του κράτους είναι ελλιπής.

Να θυμίσουμε άλλωστε πόσο έντονες ήταν οι αντιδράσεις όταν υπήρξαν προβλήματα με την προμήθεια πετρελαίου σε σχολεία της πόλης, στα τελευταία χρόνια της διοίκησης Πετρίδη, με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διοίκησης και αντιπολίτευσης να φτάνουν σε ακραίο σημείο.

Για αυτό, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που επηρεάζει πολλούς συμπολίτες μας, χρειάζεται προσοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.