«The Big Bad Wolves» ροκαρισαν …στην Ξανθη

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στην Ξάνθη ήταν τριήμερης διάρκειας – ήτοι ξετύλιξε το πρόγραμμά της στις 21, 22, 23/6 – διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Βάτραχοι» και φιλοξένησε στις πλατείες της Ξάνθης, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, σε μπαρ, καφέ και πεζοδρόμους, 27 συνολικά σχήματα με μουσικές κάθε είδους: pop-rock, hip-hop, street music, Balkan/ska – rock, ελληνικό rock, rock, metal, κινηματογραφική μουσική, καθώς και μουσικo-θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και πάρτυ με επώνυμους dj.
 
Σ’ αυτή την τριήμερη μουσική πανδαισία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στην Ξάνθη, η Κομοτηνούλα μας, που επίσης γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής σε long play διάσταση, αρχίζοντας μουσικά με το Φεστιβάλ Μπύρας και κλείνοντας μουσικά με το τριήμερο Φεστιβάλ Φαναρίου, συμμετείχε!!!
 
Πώς; Με το συγκρότημα «The Big Bad Wolves», που τραγούδησε και παρουσίασε τραγούδια του από το“Dangerous Freak”, το πρώτο του cd, την Πέμπτη που μας πέρασε, στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο στην Πλατεία Ξάνθης και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις!!! Μαζί τους έπαιξαν οι Ξανθιώτες «Aman Juice», «Μωβ Όνειρα» και «Red Chariot».
 
Σημειωτέον ότι οι υπέροχοι και επαναστατημένοι κομοτηναίοι «Λύκοι», ήτοι οι Κώστας Μπαντούνας – κιθαρίστας και δημιουργός της μπάντας – Ορέστης Μυτιληναίος στα τύμπανα, Στέργιος Σκοπιανός στο μπάσο και Γιώργος Νούσιας στο τραγούδι, δεν τα έδωσαν μόνο όλα επί σκηνής, αλλά φιλοξενήθηκαν και παρουσίασαν το cd τους και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης!!!
 
Πάντοτε επιτυχίες καλοί μας «Λύκοι»!!! Τ.Β.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.