Θα τους αντεξει η σκηνη;

Απαρατήρητα

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, από τη σκηνή του Μεγάρου στην Κομοτηνή, δεν την γνωρίζουμε, αν και αρκετά από τα σημεία της, μπορεί κάποιος να τα εντοπίσει στις προηγούμενες ομιλίες του, τόσο σε άλλες περιοχές της χώρας όσο και στις παλιότερες δικές του τοπικές.

Άλλωστε, ας μην κοροϊδευόμαστε, τέτοιες ομιλίες είναι περισσότερο θέμα πρεστίζ, αλλά και ευκαιρία για τα στελέχη, κυρίως τα τοπικά, να φανούν και (σε προ κορωνοϊού εποχές) να φιλήσουν το δαχτυλίδι του ηγέτη, ανεξαρτήτως κόμματος, που έχει ευαρεστηθεί να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για τους κοινούς θνητούς.

Τέτοιες ομιλίες παλιότερα, όταν γινόταν προεκλογικά, ολοκληρωνόταν με τον εκάστοτε ηγέτη να καλεί στην σκηνή τους υποψήφιους βουλευτές, για να χαιρετήσουν τους συγκεντρωμένους: αυτό είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του στον ίδιο χώρο το 2015.

Εκλογές ακόμα δεν έχουμε, αλλά με τις εσωκομματικές κόντρες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ να μένουν με το ζόρι κάτω από την επιφάνεια, θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν, και ποιους, θα καλέσει αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας να μοιραστούν μαζί του τη σκηνή. Ίσως βέβαια ο κορωνοϊός βοηθήσει ώστε να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και πάλι, θα τους αντέξει η σκηνή;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.