Θα δουλεψει πολυ σταυρωμενο ψηφοδελτιο σε αυτες τις εκλογες

Ψηφοδέλτια-τιτάνες στους Δήμους,

Μπορεί η προεκλογική περίοδος να έχει φτάσει στο τέλος της, όμως η αγωνία των υποψηφίων θα μείνει υψηλή, μέχρι τουλάχιστον να βγουν τα αποτελέσματα τόσο των συνδυασμών, όσο και των εκλεγόμενων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, που τουλάχιστον για τους δημοτικούς, μπορεί να αργήσουν κάπως.

Με τα ψηφοδέλτια-τιτάνες που βλέπουμε άλλωστε στους Δήμους, περιμένουμε και άλλα προβλήματα, όπως η καθυστέρηση πίσω από το παραβάν μέχρι κάποιος να βρει αυτόν που θέλει να ψηφίσει, μιας και οι επιλογές είναι πολλές.

Αυτό αφενός θα προκαλέσει καθυστερήσεις, αφετέρου και προβλήματα, μιας και ο σταυρός πρέπει να μπει στη σωστή θέση, χωρίς περιθώρια για παρεξηγήσεις, ή ακόμα χειρότερο, ακυρώσεις.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που προσέχουν για να έχουν. Ήδη πολλοί ψηφοφόροι με τους οποίους συνομιλήσαμε, χωρίς να πρόσκεινται αυστηρά σε κάποια παράταξη, θα έχουν κάνει την επιλογή τους, θα σταυρώσουν τα ψηφοδέλτια στο σπίτι, και στη συνέχεια θα πάνε με αυτά στις κάπες, για να τα τοποθετήσουν στον ειδικό φάκελο.

Ας ελπίσουμε πως η επιτάχυνση που θα έχουν θα αντισταθμίσει την καθυστέρηση όσων περιμένουν να μπουν στο παραβάν για να βάλουν τους σταυρούς. Όσο για αυτούς που θα περιμένουν μέχρι να πάρουν τα ψηφοδέλτια στα χέρια τους για να αποφασίσουν, να τους ευχηθούμε καλή τύχη, και καλό διάβασμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.