Τεταρτη θεση πανελλαδικα για μαθητες του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνης

Συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing»

Την τέταρτη θέση πανελλαδικά κατέλαβαν μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing». Στον διαγωνισμό συμμετείχαν φέτος περισσότεροι από 4.000 μαθητές/μαθήτριες από 183 σχολεία όλης της Ελλάδας με την τελική φάση να λαμβάνει χώρα στην Πάτρα στις 6 Μαΐου.

Σε σχετική τους ανακοίνωση, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Σχολείου κ. Ηλίας Φωτιάδης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής ευχαριστούν το Δήμο Κομοτηνής, το Ταμείο Περιφέρειας ΑΜΘ μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν, ώστε οι τρεις  μαθητές του σχολείου, που πρώτευσαν στην περιφέρεια ΑΜΘ στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing», να μεταβούν στον τελικό που διεξήχθη στην Πάτρα.

«Η άμεση και σημαντική οικονομική βοήθειά τους συνέβαλε στην εξωστρέφεια του σχολείου μας, στη συμμετοχή μαθητών μας σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, οι οποίοι τους προσφέρουν ανεκτίμητες εμπειρίες και αυτοπεποίθηση στα κρίσιμα εφηβικά τους χρόνια. Η ανταπόκριση των προαναφερθέντων φορέων μας επιτρέπει να προσβλέπουμε και σε μελλοντική συνεργασία μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.