Τεραστιες ουρες στη διοδο της Νυμφαιας

Ξεπέρασαν τα 2 χιλιόμετρα

Ξεπέρασε τα 2 χιλιόμετρα η ουρά στο συνοριακό σταθμό Νυμφαία-Μακάζα, από την πλευρά της Ελλάδας προς τη Βουλγαρία, με τα παράπονα να είναι πολλά από όσους είχαν κολλήσει στην ουρά.

Το πρόβλημα με τις υποδομές είναι γνωστό, και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε εδώ, μιας και από ό,τι φαίνεται όλοι έχουν καθησυχάσει και περιμένουν να μπει η Βουλγαρία στο Σένγκεν, όταν και θα λυθούν όλα τα προβλήματα δια μαγείας (κάτι για το οποίο εμείς κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά τέλος πάντων).

Πάντως μας έκανε εντύπωση, μιας και δείχνει ότι ο προβληματισμός δεν περιορίζεται σε αυτή την πλευρά των συνόρων, ανάρτηση Βούλγαρου που περίμενε υπομονετικά στην ουρά, που εκτεινόταν μισό χιλιόμετρα μετά το τελευταίο τούνελ, για όσους γνωρίζουν την περιοχή: «Η τραγωδία στη Μακάζα συνεχίζεται με πλήρη ισχύ και δεν υπάρχουν θεσμοί για να συγκινηθούν. Αν μπούμε στο Σένγκεν εθελοντικά και δωρεάν, αν με αφήσουν, θα κατεδαφίσω το σημείο ελέγχου» σημειώνει, επισημαίνοντας πως η κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι η χειρότερη που έχει συναντήσει, και περιμένει να παραμείνει έτσι μέχρι να μπει η Βουλγαρία στη Σένγκεν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.