Τελος στην «αγωνια» για το Μεγαρο Μουσικης

Περιμένουμε… αποτελέσματα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο εγχείρημα

Τέλος στην ενδεχόμενη αγωνία, αλλά σε κάθε περίπτωση στο έντονο ενδιαφέρον που εκφράστηκε το προηγούμενο διάστημα για το πρόσωπο που θα διαχειριστεί το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής έβαλε η απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη.

Απόφαση μάλιστα η οποία αφορά σε πενταμελή επιτροπή και όχι σε ένα πρόσωπο, γεγονός που μάλλον θετικά το κρίνουμε, δεδομένων των όσων πρέπει να γίνουν επιτέλους ώστε να συσταθεί οργανισμός και το Μέγαρο να ξεκινήσει την πλήρη και κανονική του λειτουργία, μετρώντας και έσοδα.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως το ενδιαφέρον ήταν θερμό από πλευράς των πολιτών της ΠΑΜ-Θ σε σχέση με το/τα πρόσωπα που θα αναλάβουν, εξού και οι πάμπολλες ερωτήσεις που δεχτήκαμε κατά το προηγούμενο διάστημα, από την έναρξη της ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης της ΠΑΜ-Θ.

Τα σενάρια τέλος λοιπόν, τα πρόσωπα της επιτροπής γνωστά και καταξιωμένα ο καθένας στον τομέα του, σηκώνουν μανίκια και … περιμένουμε… αποτελέσματα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο εγχείρημα, τουλάχιστον υπό την δεδομένη αποτυχία των προκατόχων του κ. Τοψίδη να το φέρουν εις πέρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.