Τελος στα πλαστικα μιας χρησης δινουν τα Θρακικα Εκκοκκιστηρια

Τους στόχους της νέας χρονιάς έθεσε ο Στ. Κουρούδης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, με τυχερό του χρόνου να αναδεικνύεται ο Αμέτ.

Με την ευκαιρία της κοπής, η διοίκηση ευχαρίστησε το σύνολο του  προσωπικού της επιχείρησης για την συμβολή του στην ανάπτυξη αυτής, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε σχετική της ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Σταμάτης Κουρούδης έκανε τον  απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, θέτοντας παράλληλα τους στόχους  για τη νέα χρονιά.

«Μένουμε προσηλωμένοι στην αρχή της δημιουργίας επώνυμων προϊόντων αυξημένης αξίας, η υπεραξία των οποίων γυρίζει τόσο στην εταιρεία όσο και στους βαμβακοπαραγωγούς, αλλά και στην εδραίωση της φήμης της εταιρείας μας στους πελάτες μας που λένε “όταν θέλουμε κάτι ιδιαίτερο υπάρχει ένα εκκοκκιστήριο στην Ελλάδα, τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, που μπορούν να το κάνουν”» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το μεγάλο «ατού» της εταιρείας, είναι η κουλτούρα καινοτομίας, που διακατέχει όλους από την κορυφή μέχρι κάτω, και που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Ευχόμενος «και του χρόνου!», αναφέρθηκε και στην κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης, κατόπιν σχετικής υπόσχεσης που είχε δοθεί.

Είθε να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις το παράδειγμα των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων! Ε.Γ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.