«Τελος εποχης» για το Super Market Family στην Κομοτηνη

θα ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία του την προσεχή Πέμπτη, 23 Μαρτίου με άλλη επωνυμία

Υπό νέα διοίκηση αλλά και επωνυμία θα ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία του την προσεχή Πέμπτη, 23 Μαρτίου, το κατάστημα των Family Super Market στην Κομοτηνή.

Το κατάστημα της Κομοτηνής μαζί με έξι ακόμα καταστήματα, θα ξεκινήσουν πλέον να λειτουργούν υπό την επωνυμία της αλυσίδας «Μασούτης» ενώ τέσσερα ακόμα καταστήματα της Βορειοελλαδίτικής αλυσίδας, έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν ως Μασούτης.

Πρόκειται για την τελευταία «πράξη» για την ολοκλήρωσης της εξαγοράς της αλυσίδας Family Super Market από τη Μασούτης, για την οποία στις αρχές Μαρτίου, δόθηκε το «πράσινο φως» και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με αυτήν η «Μασούτης» αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο επί των καταστημάτων λιανικής πώλησης σούπερ μάρκετ της Family Super Market, σε συνέχεια της σχετική συμφωνίας που επήλθε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε ό,τι αφορά το κατάστημα της Κομοτηνής ήδη η όψη του καταστήματος έχει αλλάξει, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για την επαναλειτουργία του την προσεχή Πέμπτη, υπό την επωνυμία «Μασούτης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.