Τελη Απριλιου αναμενεται ο Γ. Βαρουφακης στην Ροδοπη

Σύμφωνα με τον συντονιστή της Ομάδας Τοπικής Παρέμβασης

Στις 28 Απριλίου προγραμματίζεται, εκτός απροόπτου, η επίσκεψη του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25 κ. Γιάνη Βαρουφακη στην περιοχή μας, σύμφωνα με τον συντονιστή της Ομάδας Τοπικής Παρέμβασης του ΜέΡΑ 25 κ. Κώστα Δαμιανό.

Φυσικά ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για πρόγραμμα και επισκέψεις, όμως θα έχει ενδιαφέρον η επίσκεψη, πέρα από τον καθαρά προεκλογικό, για να δούμε ποια θα είναι η κατάσταση της Ομάδας, μιας και, τουλάχιστον οι πρώτες, επιλογές για τα ψηφοδέλτια της Ροδόπης, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, όπως μπορείτε να δείτε και σε άλλη σελίδα του σημερινού μας φύλλου.

Φυσικά δεν θα είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που θα επισκεφτεί την περιοχή μας, που προσφέρει και μια μοναδική ευκαιρία για τους υποψήφιούς τους να δείξουν την μέριμνά τους για τη Θράκη, και δη την 14η Μαΐου, την ημέρα της ενσωμάτωσής της στο Εθνικό κορμό. Με τους εορτασμούς δε να γίνονται σε Ροδόπη και Έβρο, μην εκπλαγείτε αν δείτε πολιτικούς αρχηγούς να μοιράζονται σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, όπου προλάβει ο καθένας.

Μπορεί βέβαια να πρυτανεύσει και η λογική, όμως σε μια χώρα που είναι ήδη μαλωμένη με αυτή, οι σχέσεις σε προεκλογική περίοδο γίνονται ακόμα πιο ψυχρές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.