Τα στενα της Παλιας πολης της Ξανθης «γιορταζουν» και παλι!

Το ημερολόγιο έδειξε 30 Αυγούστου και δόθηκε, λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά η έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης. Τα στενά της μαγευτικής Παλιάς Πόλης γέμισαν και πάλι ζωή, με τον εκάστοτε σύλλογο να διοργανώνει το δικό του γλέντι αποτυπώνοντας όλες τις όψεις της παράδοσης, αλλά και της μοντέρνας ψυχαγωγίας, ικανές να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
 
Οι εκδηλώσεις άνοιξαν χθες στην κεντρική σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Μητροπόλεως όπου βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια ξεσήκωσε το κοινό που κατέκλυσε το χώρο. Τη σκυτάλη πήραν χθες το βράδυ τα Asteria από την Ιταλία με μια μοναδική συναυλία. Το γλέντι δεν πρόκειται να σταματήσει, καθώς μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και όλοι οι φορείς και σύλλογοι της πόλης υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και σπουδαίες εκδηλώσεις. Τις επόμενες νύχτες έρχονται να συντροφεύσουν τους παρευρισκομένους οι 15-50, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και οι φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη.
 
 Αναμένουμε με ανυπομονησία κάθε μία από τις επόμενες βραδιές του σημαντικού αυτού φεστιβάλ πολιτισμού της γείτονος πόλης. Ν.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.