Τα σεναρια

Απαρατήρητα

Και πριν προλάβει να τελειώσει την χθεσινή ενημέρωση ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια των συναδέλφων ούτως ώστε να εμφανιστούν μπροστά στις οθόνες του υπολογιστή μας τα πιθανά σενάρια των όσων θα ανακοινώσει για το φθινόπωρο και τη διαχείριση της πανδημίας η κυβέρνηση.

Αυτό στο οποίο πάντως όλοι φαίνεται να συγκλίνουν είναι πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους ανεμβολίαστους, που μάλλον όπου σταθούν και όπου βρεθούν, και στον χώρο εργασίας τους, θα πρέπει να προσέρχονται με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Πάντως όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το in.gr, το πλαίσιο για τους ανεμβολίαστους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρό, ενώ πέρα από τους κλειστούς χώρους, είναι πολύ πιθανό όσοι δεν έχουν τσιμπηθεί  να προσέρχονται στην εργασία τους μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Και ως προς την εργασία φαίνεται πως αυτό θα αφορά και τους δημοσίους υπαλλήλους και μάλιστα με έξοδα του…υπαλλήλου, ενδεχομένως υπό τη λογική ότι αν είναι να «πονέσει» η τσέπη τότε ο εμβολιασμός φαίνεται ακόμα και για τους πιο δύσπιστους καλύτερη «ιδέα».

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων πάντως, εντός της επόμενης εβδομάδας, εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι το χιλιογραμμένο και χιλιοειπωμένο ότι οι προσπάθειες των κυβερνώντων θα πρέπει να εστιαστούν στο πως θα πειστεί ακόμα περισσότερες κόσμος να εμβολιαστεί και μόνο.

Ίδωμεν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.