Τα σχολια «μιλουν» απο μονα τους

Απαρατήρητα
Η έλλειψη πρασίνου τελικά φαίνεται πως απασχολεί και μάλιστα ενοχλεί ένα μεγάλο τουλάχιστον κομμάτι των συμπολιτών μας, γεγονός που διαφάνηκε και από την πληθώρα σχολίων στο «απαρατήρητο» σχόλιό μας για το «διαμπερές Άλσος της Αγίας Παρασκευής».
 
Όπως γράφαμε το «πάλαι πανέμορφο» πάρκο, που διακρινόταν από την πλούσια χλωρίδα του και «αντικαταστάθηκε» από το υφιστάμενο, που Άλσος σίγουρα δεν το λες, έγινε εντελώς διαμπερές μετά και τις τελευταίες «παρεμβάσεις», ήτοι τις κοπές δέντρων που είχαν απομείνει και οι κορμοί των οποίων λειτουργούν κάλλιστα, όπως γράψαμε, ως άλλα «σκαμπό».
 
Τη δική μας «παρατηρητικότητα» αλλά και «νοσταλγία» της πρότερης κατάστασης ή τουλάχιστον μίας πιο «πράσινης» της υφιστάμενης κατάστασης στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, πολλοί συμπολίτες ενστερνίζονται, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα σχόλια που καταγράφηκαν στα social media του «ΠτΘ».

Με κοινή συνισταμένη αυτών την έλλειψη πρασίνου και τη μάλλον λανθασμένη «παρέμβαση» της αρμόδιας υπηρεσίας, όχι μόνο στο εν λόγω σημείο της πόλης, αλλά κυρίως την ανάγκη εντατικότερης φροντίδας και καθαρισμού, μιας και παρά όλα τα προαναφερθέντα, το πάρκο παραμένει σημείο συνάντησης και βόλτας πολλών συμπολιτών.
 
Αντίστοιχα βέβαια και για το ρεπορτάζ που ακολούθησε για την υφιστάμενη κατάσταση της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής, που πέραν των σκουπιδιών που συγκεντρώνονται κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, λόγω και της μεγάλης παρουσίας πολιτών, τα μόλις προ μηνών καινούργια πλακάκια, δεν έχουν πλέον τίποτα να «ζηλέψουν» από την βρωμιά και τους «λεκέδες» των προηγούμενων.
 
Με αρκετούς επίσης συμπολίτες να κάνουν λόγο είτε για έλλειψη παιδείας από πλευράς των πολιτών, επισημαίνοντας μάλιστα και άλλα σημεία που δημιουργούνται «αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι», είτε επισημαίνοντας την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου. 
 
Τα σχόλια μιλούν από μόνα τους…Ν.Β. 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.