Τα καταστηματα στολιζονται…

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικά είδη αλλά και τον αντίστοιχο εορταστικό στολισμό, είδαμε σε καταστήματα της Κομοτηνής, τα οποία προφανώς σκέφτονται για εμάς, ως καταναλωτές, πριν από εμάς.
 
Αρκετοί εκ των καταναλωτών έδειξαν να ξαφνιάζονται από το γεγονός, υπό την λογική ότι «μόλις αποχαιρετήσαμε» το διευρυμένο πλέον καλοκαίρι, όπως πολύ εξ αυτών μας μετέφεραν, γεγονός ωστόσο που δεν πτόησε κανέναν από το να ρίξει ένα πρώτο μάτι στα πρώτα δείγματα χριστουγεννιάτικων στολιδιών και γενικότερων προϊόντων που έκαναν την εμφάνισή τους.
 
Ευχάριστες νότες και εκπλήξεις που μας μεταφέρουν ήδη σε μία «μαγική» ως προς τα συναισθήματα που μας προκαλεί περίοδο, η οποία καθόλου δεν θα αργήσει, αν σκεφτεί κανείς το πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος.
 
Πάντως για όσους έσπευσαν να καυτηριάσουν το γεγονός, να υπενθυμίσουμε τις δημοφιλείς αναρτήσεις στα social media που ακολουθούν τον ημερολογιακό «σταθμό» δεκαπενταύγουστο, που αφορούν στην αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.
 
Όπως επίσης να υπενθυμίσουμε πως, όπως και οι δημόσιοι φορείς, υπεύθυνοι για το πολιτιστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων, πολιτιστικοί και λοιποί σύλλογοι, αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις κάνουν τον προγραμματισμό τους, αρκετά νωρίτερα, ορθώς πράττουν και οι καταστηματάρχες.
 
Με το καλό λοιπόν, αναμένουμε την γιορτινή Κομοτηνή! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.