Τα χελιδονισματα επιστρεφουν στην Κομοτηνη

Ο Σύλλογος Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής, ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου

Τα Χελιδονίσματα αποτελούν, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, μια από τις παραδόσεις της πόλης μας, και εξελίχθηκαν σε μια αγαπημένη γιορτή της άνοιξης, με εκατοντάδες παιδιά, αλλά και μεγάλους, να συμμετέχουν σε αυτά, υποδεχόμενα την άνοιξη.

Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση τους όπως έπρεπε, αλλά μόνο σε πιο «μαζεμένες» συνθήκες σε κάποια σχολεία, όμως φέτος φαίνεται πως οι διοργανωτές του, με το βλέμμα στην σταδιακή χαλάρωση των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού, είναι αποφασισμένοι να βγουν ξανά στους δρόμους.

Έτσι με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής, ενημερώνει όλους τους φίλους του πως τα Χελιδονίσματα θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου  2022 στις 11:00 π.μ, με αφετηρία την οδό Νικηφόρου Γρηγορά στον πεζόδρομο δίπλα στο Βυζαντινό Φρούριο.

Με δεδηλωμένη την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει την χαλάρωση των μέτρων τον Μάρτιο, ελπίζουμε πως τα σχέδια αυτά θα ευοδωθούν, γιατί σίγουρα αυτή την περίοδο, η άνοιξη λείπει από τις καρδιές των ανθρώπων. Ας ελπίσουμε πως οι χαρούμενες φωνές και τα τραγούδια των παιδιών, θα την φέρουν πίσω. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.