Συντομα η εναρξη κατασκευης Δημοτικου Κυνοκομειου στον Ιασμο

Στις προτεραιότητες της επόμενης διετίας για τον Δήμαρχο Ιάσμου

Στην εκκίνηση των εργασιών για την κατασκευή δημοτικού κυνοκομείου στον Δήμο Ιάσμου ως μια από τις βασικές προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος αναφέρθηκε κατά την διάρκειά συνέντευξής του στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Ερωτηθείς σε σχέση με τον μελλοντικό βηματισμό της παράταξης «Εμπρός», διοικούσας παράταξης του Δήμου, με την αφορμή του 1ου Συνεδρίου που έλαβε χώρα την Κυριακή ο ίδιος έθεσε ως προτεραιότητα την συνέχεια στα έργα οδικού δικτύου του Δήμου και ακολούθως στο δημοτικό κυνοκομείο που θα έρθει, ευελπιστούμε σύντομα, να «λύσει»  τα χέρια τόσο του Δήμου Ιάσμου όσο και του Δήμου Κομοτηνής που αυτή τη στιγμή σηκώνει το βάρος όλων των δήμων της Ροδόπης.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρόταση του Δήμου Ιάσμου εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους με συνολικό προϋπολογισμό 372.000 ευρώ τόσο για την δημιουργία εγκαταστάσεων όσο και για τον εξοπλισμό του, ενώ αποτελεί και προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Ιάσμου.

Αν και ο κ. Μουμίν δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες δεσμεύτηκε ως προς τον χρόνο γεγονός που αποτελεί αν μη τι άλλο γεγονός σημαντικό για ένα ακόμα σημαντικότερο πρόβλημα τόσο για τα ζώα αλλά και για τους ίδιους του πολίτες.

Εν αναμονή λοιπόν των «θεμελίων». Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.