Συνεδριο με συνεδρους… στο περιπου

Στη Ροδόπη δεν έγιναν εκλογές για την εκλογή συνέδρων

Τα μέλη της προσωρινής Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς και επικεφαλής των συντονιστικών, φαίνεται πως θα εκπροσωπήσουν την Ροδόπη στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά (πρώτα ο Θεός) σήμερα, όπως γνωρίζουμε και όπως επιβεβαίωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Χαρίτου στο Ραδιόφωνο του ΠτΘ.

Όπως ανέφερε, στη Ροδόπη δεν έγιναν εκλογές το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, «για λόγους που επικαλέστηκε η ηγεσία» κατά τον ίδιο, για αυτό και ζητήθηκε η συμμετοχή από τα μέλη της Νομαρχιακής.

Αυτό που ακούμε πάντως είναι ότι παρόμοια προβλήματα υπήρξαν και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα, με τον συντονισμό πριν το συνέδριο, να μην είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις αντιπαραθέσεις που βλέπουμε σε επίπεδο ηγεσίας.

Η κατάσταση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γενικότερα είναι έκρυθμη, και οι τάσεις φυγής φαίνεται να επιταχύνονται για ακόμα μια φορά, αν και μάλλον κουτσά στραβά, το συνέδριο θα το βγάλουν.

Όμως η εγκατάλειψη των τοπικών οργανώσεων, που φαίνεται πως προτιμά ο (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης, που προτάσσει την «αδιαμεσολάβητη» επικοινωνία με τον κόσμο μέσω του iSYRIZA ή τις καταδρομικές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές, δεν ταιριάζει ούτε με τον τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργούσε το κόμμα, ούτε με τον τρόπο που λειτουργούν όλα τα παραδοσιακά κόμματα, πόσο μάλλον ένα αριστερό, ή κεντροαριστερό αν θέλετε, κόμμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.