Συνεχιζει την εκστρατεια συλλογης υπογραφων για το αρχαιο θεατρο Μαρωνειας ο Ντ. Χαριτοπουλος

Απαρατήρητα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας είναι ο τέταρτος που υπέγραψε στον κατάλογο «Κύκλου Φίλων Αρχαίου  Θεάτρου Μαρώνειας», κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών.

Δράττοντας της ευκαιρίας της επίσκεψης ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ζήτησε από τον Αν. Υπουργό να υπογράψει τον κατάλογο, τονίζοντας πως η πρώτη υπογραφή ανήκει στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και η δεύτερη στην κ. Λίνα Μενδώνη, που υπέγραψαν κατά την επίσκεψη του πρώτου, λίγο πριν από τη λήξη της θητείας του, στο Αρχαίο Θέατρο. Ο τρίτος που υπέγραψε ήταν ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, και τώρα ήρθε η ώρα του κ. Πέτσα.

Στόχος του Δήμου είναι να συγκεντρώσει αρκετές υπογραφές για να υποστηρίξει την  ένταξη του Αρχαίου Θεάτρου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αν και για να επιτευχθεί ο στόχος, θέλει ακόμα περισσότερα. Ο κορωνοϊός όμως φαίνεται τα έφερε όλα πίσω (ακόμα και τη συλλογή υπογραφών) ελπίδα είναι όμως πως από εδώ και πέρα όλα θα επιταχυνθούν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως  όποιος επίσημος επισκέπτεται τον Δήμο, θα πρέπει να είναι έτοιμος να υπογράψει

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.