Συνδεση Αλεξανδρουπολης-Σαμοθρακης-Λημνου και το φετινο Καλοκαιρι

Θα συνεχιστεί και φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με την Σαμοθράκη και τη Λήμνο, καθώς το Υπουργείο Ναυτιλίας, ενέκρινε με απόφασή του την κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της γραμμής.

Τα δρομολόγια από και προς θα αναλάβει και φέτος η εταιρεία Zante Ferries και το «Αδαμάντιος Κοραής» αρχής γενομένης από την 6η Ιουνίου.

Να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο Καλοκαίρι αμφότεροι οι προορισμοί, ήτοι η Σαμοθράκη και η Λήμνος «έζησαν» από τα καλύτερά τους Καλοκαίρια από άποψη επισκεπτών, καθώς αναδείχθηκαν κορυφαίοι προορισμοί κυρίως για τους Βορειοελλαδίτες.

Η Σαμοθράκη κυρίως για νεότερες ηλικίες ως βασικός εναλλακτικός προορισμός και η Λήμνος αντίστοιχα για τους υπολοίπους, ενώ δεν ήταν λίγοι που δεδομένων των δρομολογίων επέλεξαν να τα συνδυάσουν επισκεπτόμενοι και τους δύο προορισμούς.

Βεβαίως να υπενθυμίσουμε πως παράπονα από πλευράς του επιβατικού κοινού υπήρχαν κυρίως λόγω του πλήθους των δρομολογίων και του προγραμματισμού τους που σε κάποιες των περιπτώσεων δεν κρίθηκαν επαρκή και «βολικά» ιδίως  τον Αύγουστο που η ζήτηση φτάνει στα ύψη.

Δεδομένα που ίσως φέτος ληφθούν υπόψιν. Ζήτηση να υπάρχει…που αν κρίνει κανείς από τις ομορφιές των δύο νησιών ευελπιστούμε πως, κορωνοϊού και οικονομικών – έχουμε και την ακρίβεια πλέον- θα υπάρχει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.