Συμμαχο στον Γ. Σταματη βρηκε ο Αντωνης Λιαπης

Ζήτησε την αρωγή του για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων

Ο κ. Γεώργιος Σταμάτης, νυν βουλευτής επικρατείας και πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής και Καταπολέμησης της Φτώχειας, είναι ο πολιτικός, ο οποίος στην ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές της 25/6/2023, εμφανίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων, συνοδευόμενος από δύο γυναίκες με προβλήματα όρασης και τον σκύλο- οδηγό, τον Μπάμπου. Είναι η πρώτη φορά που σκύλος μπήκε μέσα στη βουλή, και δεν είναι τυχαίο, τονίζει ο γνωστός φιλόζωος κ. Αντώνης Λιάπης.

Ο κ. Λιάπης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον κ. Σταμάτη την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή, συνοδεύοντάς τον και στις επισκέψεις που πραγματοποίησε σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και διαπίστωσε πως είναι πολιτικός με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Δεν μπόρεσε δε παρά να του θέσει το θέμα της τραγικής κατάστασης των αδεσπότων και φυσικά να ζητήσει την αρωγή του στον αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Η ανταπόκρισή του, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Λιάπη, ήταν θετικότατη και το θέμα θα έχει συνέχεια επί του πεδίου λήψης κεντρικών αποφάσεων, ενώ σύντομα θα συναντηθούν ξανά, καθώς εκκρεμεί, κατά επιθυμία του, επίσκεψη στο Μουσείο Καλαθοπλεκτικής και θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε σημεία όπου τα αδέσποτα σκυλιά είναι παρατημένα στη μοίρα τους. «Στρατευμένοι στη φιλοζωία, οφείλουμε να την προωθούμε σε κάθε επίπεδο, με κάθε αφορμή και με κάθε πρόσφορο μέσον» τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.