Συγκρουση… για τα πανηγυρια και τα fake news

Η αναφορά που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Κατά την συζήτηση του θέματος των πυρκαγιών στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, μερικές από τις πιο έντονες αντιπαραθέσεις δεν έγιναν για τη διαχείριση της πυρκαγιάς, αλλά για το τι έκαναν οι περιφερειακοί Σύμβουλοι στη Δράμα της διοικούσας παράταξης εκείνες τις ημέρες, και δη, για την παρουσία τους σε πανηγύρια.

Η αρχή είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώσεις, με την αρχή να κάνει ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, που τόνισε πως ο ίδιος και τα στελέχη του κράτησαν χαμηλό προφίλ στις πυρκαγιές, σε αντίθεση με στελέχη της διοίκησης που έβγαιναν φωτογραφίες με τους υπουργούς που επισκέπτονταν την περιοχή μας, ενώ κάποιοι άλλοι, ανέφερε, ήταν στα πανηγύρια, κάτι το οποίο σχολιάστηκε ακόμα και σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

«Εκεί θα απολογηθείτε στην κοινωνία, όχι σε εμάς» σημείωσε, και ενώ πήρε λίγη ώρα, το βέλος έφτασε και στους θιγόμενους.

Τόσο ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, και περισσότερο ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, που μίλησε για τις αναφορές που έγιναν για την παρουσία του και υποψηφίων σε εκδηλώσεις στη Δράμα, τονίζοντας πως η παρουσία ήταν τυπική, όταν υπήρχε, και έσπευσαν όταν προέκυψαν οι πυρκαγιές και στη Δράμα.

Όμως τον τελικό λόγο τον είχε ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος, που μίλησε για πληρωμένα δημοσιεύματα και fake news με την οποία κατηγορούν τον ίδιο, μιλώντας για άθλιο παιχνίδι που παίζουν ορισμένοι, χωρίς να τους κατονομάσει, που θυμάται από τις προηγούμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.