Στυλιανιδης προς Καμμενο: «Η ΝΔ ειναι το σπιτι μου και ουδεις δικαιουται να μιλαει εξ΄ονοματος μου»

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ΄ονόματός μου». Με τα λόγια αυτά ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9»,  διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
 
Συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε μεταξύ άλλων πως «από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες» αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.
 
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση – διάψευση των στελεχών της ΝΔ στους οποίους αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος, μεταξύ των οποίων και ο κ. Στυλιανίδης  ο οποίος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο «ακούστηκε όντως, σε πρωινή εκπομπή, όπως με ενημέρωσαν, από τον Πάνο Καμμένο, το όνομά μου και άλλων συναδέλφων ότι έχουμε φύγει από τη ΝΔ. Είναι απολύτως ανακριβές. Θέλω δημόσια και ρητά να δηλώσω ότι η ΝΔ είναι το σπίτι μου, όπως και άλλων συμμαχητών μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ ονόματός μας. Τα όσα ειπώθηκαν είναι απολύτως ανακριβή και εκτιμώ ότι έγιναν από λάθος. Δεν δώσαμε σε κανένα δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός μας. Εγώ είμαι σαφής. Η ΝΔ είναι η παράταξη που πιστεύω και αγωνίζομαι. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν διαφορετικά».
 
Ερωτηθείς στη συνέχεια για το πώς μπορεί να ειπώθηκε κάτι που δεν ισχύει, απάντησε πως «μόνο από λάθος και ανακρίβεια μπορεί να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο» επισημαίνοντας για ακόμα μια φορά πως «δεν δώσαμε, νομίζω, κανένα δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει εξ ονόματός μας. Τουλάχιστον, εγώ προσωπικά, είμαι σαφής, οι τοποθετήσεις μου είναι ξεκάθαρες και η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να είναι η παράταξη την οποία πιστεύω και για την οποία αγωνίζομαι».
 
Σε αντίστοιχες δηλώσεις προέβησαν και τα υπόλοιπα γαλάζια στελέχη στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος, τον οποίο έσπευσαν να υπερασπιστούν πρόσωπα από τον στενό του περιβάλλον επισημαίνοντας πως η αναφορά του στους κ. Ε. Στυλιανίδη, Γ. Καλατζή, Δ. Τζαμτζή, Μ. Παπαδόπουλο αφορά το γεγονός ότι βρίσκονται εκτός Βουλής και όχι εκτός Νέας Δημοκρατίας.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.