Στριπτιζ κανει το αγαλμα του δρομεα στον κομβο του Πανθρακικου

Το κάλυμμα του έχει αρχίσει να σχίζεται

Ένα ιδιότυπο στριπτίζ έχει αρχίσει να κάνει το άγαλμα του δρομέα στον κόμβο του Πανθρακικού, το οποίο όταν τοποθετήθηκε είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το άγαλμα, που αποτελεί το πρώτο από τα τρία που θα τοποθετηθούν σε κόμβους της περιοχής της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, είναι κατασκευασμένο από χάλυβα θερμής έλασης και τοποθετήθηκε καλυμμένο με την προοπτική να αποκαλυφθεί, υποθέτουμε, μαζί με τα άλλα δύο, όταν αυτά τοποθετηθούν.

Δυστυχώς οι εργασίες στους άλλους δύο κόμβους δεν προχωρούν με την ίδια ταχύτητα, με αποτέλεσμα αφενός να μην έχουν ολοκληρωθεί οι βάσεις για να τοποθετηθούν τα άλλα γλυπτά, αφετέρου το γλυπτό στο Πανθρακικό, που έχει αφεθεί στα στοιχεία της φύσης, να έχει αρχίζει σιγά σιγά να ξεπροβάλλει μέσα από το κάλυμμα του, το οποίο είναι προσωρινό, και δεν μπορεί να περιμένει κανείς να παραμένει στη θέση του για μεγάλο διάστημα.

Εκτός φυσικά και αν όλα αυτά γίνονται από πρόθεση, ώστε να αποκαλυφθεί σταδιακά, και όχι κατευθείαν, αλλά πολύ φοβόμαστε πως η δημοτική αρχή δεν έχει τέτοιες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.