Στους Βουλγαρους τουριστες τα πρωτεια αφιξεων για το πρωτο 9μηνο του 2015 με ακαταμετρητο το ποσοστο αφιξεων απο τη Νυμφαια!

Αύξηση 8,6% σημείωσαν οι αφίξεις των τουριστών στη χώρα το 9μηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας συνόρων που πραγματοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος και έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.
 
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο και για την περιοχή μας, αφού δεδομένο είναι ότι κατεγράφη σημαντική αύξηση των αφίξεων, αεροπορικώς ή οδικώς, από χώρες όπως η Βουλγαρία (56,8%) και η Πρώην Γιουγκοσλαβική ηµοκρατία της Μακεδονίας (26,1%), με τη Γερµανία (17,8%), το Ηνωµένο Βασίλειο (17,5%), την Ιταλία (26,1%) και την Πολωνία (27,1%) να ακολουθούν ενώ σημαντική μείωση παρατηρήθηκε από χώρες όπως η Ρωσία (62,1%) και η Σερβία (26,5%).
 
Σύμφωνα δε με τις επίσημες ανακοινώσεις τα αεροδρόμια που συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά αφίξεων ήταν αυτά της Αθήνας, του Ηρακλείου και της Ρόδου, ενώ ως κύριοι σταθμοί εισόδου για την οδική κίνηση κατεγράφησαν αυτοί των Ευζώνων και του Προμαχώνα, δίχως ωστόσο να δίνονται στοιχεία στην έρευνα για τα ποσοστά της κίνησης στον μεθοριακό σταθμό της Μακάζα!!!

Τελικά πολύ πολύ αργά μαθαίνουν οι αθηναίοι, και μέχρι να μάθουν να μετρούν και τις αφίξεις από το συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας δεν θα περάσει μια δεκαετία; Θα περάσει!!!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.