Στον Βορειο Εβρο το ενδιαφερον του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ για το ευρωψηφοδελτιο του

Ξεκίνησαν, εδώ και λίγο διάστημα, οι «κρούσεις»

Ξεκίνησαν, εδώ και λίγο διάστημα, οι «κρούσεις» και σε πρόσωπα της περιοχής από πλευράς των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών.

Και ενώ το σύνολο μέχρι στιγμής των κομμάτων έχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δηλώσει πως θα επιδιώξουν την εκπροσώπηση του συνόλου των Περιφερειών στις λίστες τους, ελάχιστα είναι εκείνα που φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά στον στόχο της υλοποίησης υπό την έννοια της ανεύρεσης υποψηφίων.

Να πούμε πάντως πως πιο κοντά απ’ όλους φαίνεται πως βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ που έχει παραδοσιακές σχέσεις με την Θράκη, όπως βέβαια και ο πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης που πέρασε από τις τάξεις του ΔΠΘ, διατηρώντας μέχρι σήμερα άριστες με την περιοχή και τους ανθρώπους της σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως φαίνεται πως το κόμμα της αντιπολίτευσης εκδήλωσε ήδη το ενδιαφέρον του για Εβρίτη συμπολίτη μας και μάλιστα του κλάδου, μιας και φαίνεται πως ο συνάδελφος δημοσιογράφος και διαχειριστής της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.thrakinea.gr κ. Γιάννης Τομαδάκης δέχτηκε πρόταση να «εκπροσωπήσει» την Περιφέρεια ΑΜ-Θ στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Την απάντηση του συναδέλφου δεν θα την γνωστοποιήσουμε, θα πούμε ωστόσο πως δεδομένης και της επαγγελματικής του εμπειρίας αποτελεί μία πετυχημένη, κατά την δική μας άποψη επιλογή, ως προς την γνώση των πραγμάτων αυτής, πολυτιμότερο ίσως εφόδιο όλων για τον όποιο/α εκπρόσωπό μας σε κέντρα λήψης αποφάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.