Στον Εβρο οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ πανε μαζι

Στη Ροδόπη;

Με την προεκλογική εκστρατεία να έχει ξεκινήσει για τα καλά, ακόμα πριν προκηρυχθούν οι εκλογές, βλέπουμε τις τελευταίες μέρες πολλούς βουλευτές να κινούνται πολιτικά και να συναντούν φορείς, πολίτες, και όποιον θέλει να τους ακούσει.

Είδαμε όμως με ενδιαφέρον πως στον Έβρο, έγινε κάτι που δεν βλέπουμε συχνά: όλοι οι υποψήφιοι ενός κόμματος να επισκέπτονται μαζί τον ίδιο φορέα.

Πρόκειται για τους έξι υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, που επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Έβρου προκειμένου να καταγράψουν τις θέσεις και τα τρέχοντα ζητήματα του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του Νομού, και ενημερώθηκαν για τα θέματα τους από τον Πρόεδρο κ. Χριστόδουλο Τοψίδη και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Από τη μία, μια τέτοια κίνηση είναι βολική, ιδιαίτερα για τους Επιμελητηριακούς, που δεν θα χρειαστεί να πουν τα ίδια πράγματα έξι φορές.

Όμως είναι γεγονός ότι, ιδιαίτερα τόσο κοντά στις εκλογές που η κάθε ψήφος μετράει, τόσο για το κόμμα όσο και για την εκλογή του κάθε υποψηφίου, κάποιες φορές το προσωπικό υπερτερεί του συλλογικού.

Στη Ροδόπη άλλωστε, το να συμβεί κάτι τέτοιο φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, μιας και άποψή μας είναι πως η μόνη πιθανότητα να δούμε τους υποψηφίους μαζί, είναι να επισκεφτεί τη Ροδόπη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, όταν και οι υποψήφιοι είναι μοιραίο να συγκεντρωθούν.

Υπάρχει όμως και μια απορία. Αν γίνουν οι δεύτερες εκλογές, με λίστα, θα υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον από τους βουλευτές που βρίσκονται σε μη εκλέξιμες θέσεις;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.