Στοματα ερμητικα (δημοσιως) κλειστα

Απαρατήρητα

Ο ερχομός του Σεπτέμβρη πυροδότησε ακόμα περισσότερα σενάρια σχετικά με τους πιθανούς υποψηφίους των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.
 
Και ενώ σε κάποιες γειτονικές πόλεις, κάποιοι έχουν ήδη γνωστοποιήσει επισήμως την υποψηφιότητά τους για τους Δήμους, στην Κομοτηνή τα χείλη παραμένουν ερμητικά κλειστά, με τις όποιες «διεργασίες»  ─για να μην πούμε «ραδιουργίες»─ ωστόσο να κρατούν καλά.
 
Σε ό,τι αφορά τα των υποψηφίων των τεσσάρων Δήμων και κυρίως στον Δήμο Κομοτηνής οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν, δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουμε την όποια ανακοίνωση. Εν αντιθέσει βέβαια με τους προηγούμενους μήνες που κάποιοι εξέφραζαν μεγαλύτερη σιγουριά για πιθανές υποψηφιότητες, ενώ τώρα φαίνεται ότι οπισθοχωρούν.
 
Στα της περιφέρειας τώρα τα πράγματα επίσης φαίνεται πως έχουν «κολλήσει» καθώς από το ζωηρό «ενδιαφέρον» του προηγούμενου διαστήματος, ειδικά εκείνο το προερχόμενο από τον ίδιο πολιτικό χώρο, φαίνεται πως έχει τουλάχιστον «κατευναστεί».
 
Και ορθώς δεν λέμε, μπορεί οι φερέλπιδες αυτοδιοικητικοί να είναι υπέρμαχοι του δόγματος «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» αναμένοντας το «πλήρωμα του χρόνου»  ─το λέμε αλλιώς και τσεκάρω τον ανταγωνισμό ή τους ενδοπαραταξιακούς «Ιζνογκούντ» – ή απλά για κάποιους –ελπίζουμε όχι σε πολλούς – τα κουκιά να είναι λειψά, μήπως όμως να θυμηθούμε και το «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»;
 
Ευχάριστο γεγονός πάντως ότι η «προσφορά» υποψηφίων – ειδικά στην γαλάζια παράταξη – για όλες τις θέσεις είναι μεγάλη. Εν δυνάμει επόμενη κυβέρνηση γαρ…!
 
Σε κάθε περίπτωση όμως διερωτόμαστε, προς τι η δημόσια σιωπή και έως πότε; Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.