«Στολιζοντας» το Αλσος της Νυμφαιας

Απαρατήρητα

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία και δη στο πνεύμα των ημερών έλαβε μέλος της ομάδας «Φροντίδα Δάσους Νυμφαίας» στο facebook. Ο λόγος για τον «στολισμό» του Άλσους της Νυμφαίας, με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Για να είμαστε ακριβείς λίγες Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε λιγοστά δέντρα και θάμνους, που η αλήθεια είναι ότι έδωσε αέρα Χριστουγεννιάτικο στον πλέον αγαπημένο πράσινο «πνεύμονα» της περιοχής μας που ειδικά εν μέσω της καραντίνας έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλής.

Να πούμε ότι η σελίδα ανήκει στα μέλη του Συλλόγου Rodopi Runners και αφορά ακριβώς στην ευαισθητοποίηση τόσο των μελών του Συλλόγου, όσο και των υπολοίπων πολιτών για την φροντίδα του Άλσους της Νυμφαίας, μέσα από δράσεις συντήρησης και καθαρισμού, ώστε να διατηρήσουμε το δάσος σε άριστη κατάσταση.

Μία όμορφη πρωτοβουλία που θα μπορούσε να έχει μιμητές με την επισήμανση, για την οποία δηλώνουμε σίγουρα ότι έχουν φροντίσει τα μέλη της ομάδας που άλλωστε γι’ αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκε, το «ξεστόλισμά» του μετά το πέρας των εορταστικών ημερών.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.