Στο βαθρο διεθνους αγωνα στο Ροτερνταμ ο 10χρονος Πασχαλης Νικολαιδης

Απαρατήρητα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 10χρονος Πασχάλης Νικολαΐδης, γιος του γνωστού Κομοτηναίου διατροφολόγου Κώστα Νικολαΐδη, πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη Πανθρακικού αλλά και στελέχους παλιότερα της ΠΑΕ Ξάνθη.
 
Ο Πασχάλης Νικολαΐδης, που είναι αθλητής του Ρήσσου Κομοτηνής, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, σε διεθνή αγώνα δρόμου μήκους 2.500 μέτρων που διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, δείχνοντας ότι ακολουθεί να χνάρια του μπαμπά και αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
 

Επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση «το μήλο κάτω απ τη μηλιά θα πέσει», ξεκίνησε τις διεθνείς διακρίσεις, όπως άλλωστε έχει ο πατέρας του σε πολλούς εγχώριους και διεθνείς αγώνες δρόμου. Με τέτοιους γονείς άλλωστε, δεν θα μπορούσε παρά να μπει από νωρίς στον χώρο του αθλητισμού ο μικρός Πασχάλης.
 
Ο Πασχάλης Νικολαΐδης αναδείχθηκε τρίτος μεταξύ περίπου χιλίων παιδιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα. Μπροστά του βρέθηκαν μόνο ένας Βρετανός και ένας Ολλανδός, που ήταν ωστόσο έναν χρόνο μεγαλύτεροι σε ηλικία. Η επιτυχία του στην Ολλανδία συνιστά ταυτόχρονα την πρώτη διεθνή διάκριση του συλλόγου ΠΑΣ Ρήσσος Κομοτηνής. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.