Στο «Σαββατοκυριακο με τον Μανεση» τα προβληματα στο λιμανι Ιμερου

Στην εκπομπή του Alpha εξέθεσε τα προβλήματα ο κ. Γρηγόρης Κουλέλης

Κάτι περισσότερο από 750 χιλιόμετρα είναι η απόσταση που χωρίζει τον Ίμερο από την Αθήνα. Αδύνατο για οποιονδήποτε, όσο βροντόφωνος και να είναι- να ταξιδέψει η φωνή του σε τέτοια απόσταση. Έτσι λοιπόν οι ψαράδες που χρησιμοποιούν το αλιευτικό καταφύγιο του Ιμέρου αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα που τους παρέχει η τεχνολογία αλλά και τη «δύναμη» των πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ προκειμένου να καταστίσουν γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την ελπίδα να ευαισθητοποιηθούν οι πολιτικώς αρμόδιοι ώστε να βρεθεί μια λύση για το λιμάνι που παραμένει επί τρεις μήνες κλειστό.

Έτσι εκ μέρους του συλλόγου αλιέων ο κ. Γρηγόρης Κουλέλης μίλησε στην  εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha, ζωντανά από το λιμάνι του Ιμέρου για τα προβλήματα στο λιμάνι και το αδιέξοδο των επαγγελματιών που το χρησιμοποιούν.

«Άμεσα θέλουμε να γίνουν ενέργειες. Όλοι έχουμε οικογένειες, τα έξοδο τρέχουνε, άλλοι σπουδάζουν παιδιά. Ας καταλάβουν ότι φτάσαμε σε οικονομικό αδιέξοδο» ήταν μία μόνο από τις χαρακτηριστικότερες φράσεις που είπε ο κ. Κουλέλης κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης.

Θα ευαισθητοποιηθεί κανείς;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.