Στο ψηλοτερο σκαλι του βαθρου Αξιωματικος της ΕΛΑΣ που υπηρετει στην Ορεστιαδα

Η Σ. Παγωνάκη κατέκτησε το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών στο TAEKWONDO

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελληνική Αστυνομία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών στο TAEKWONDO, που διεξήχθη στην Ισπανία. 
 
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ανέβηκε η Αστυνόμος Β’ Σαραντούλα Παγωνάκη, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας.
 
Σε ανακοίνωση της η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ συγχαίρει την Αστυνόμο σημειώνοντας πως «η επιτυχία της αυτή μας κάνει τριπλά υπερήφανους, πρώτον διότι η τεράστια διάκριση αυτή προέρχεται από μέλος της Ένωσής μας, δεύτερον διότι αποτελεί ταυτόχρονα νίκη-διάκριση της Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτον για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στο άθλημα αυτό συνολικά έναντι των λοιπών ευρωπαϊκών αποστολών.
 
Επ’ ευκαιρία θα θέλαμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη ζωή της, καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και την απόδειξη ότι όλα με πίστη, θέληση και σωστή διαχείριση μπορούν να επιτευχθούν, καθόσον εκτός από αθλήτρια, η “δική” μας  Σαραντούλα είναι συνάμα πετυχημένη Αξιωματικός, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων τέκνων».Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.