Στο Πανελληνιο Πρωταθλημα αρσης Βαρων τρεις αθλητες απο την Κομοτηνη

Συμμετείχαν στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της Άρσης Βαρών

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών/ Νέων Ανδρών,  Γυναικών/Νέων Γυναικών που έλαβε χώρα από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου συμμετείχαν τρεις αθλητές από την Κομοτηνή από το τμήμα άρσης βαρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της Άρσης Βαρών για το 2022 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καβάλας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Οι επιδόσεις που κατέγραψαν οι τρεις αθλητές της ΑΕ Κομοτηνής είναι οι εξής:

Στο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Γυναικών/Νέων Γυναικών η Μαρία  Καζαντζιάν  στην κατηγορία των 49 κιλών πήρε την 6η θέση στο Αρασέ.

Στο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών/ Νέων Ανδρών ο Εμρέ Κιασήφ στην κατηγορία των 96 κιλών πήρε 7η θέση στο Αρασέ, 8η θέση στο Επολέ Ζετέ και 9η θέση συνολικά σηκώνοντας 232 κιλά.

Στο ίδιο Πρωτάθλημα, ο Γεώργιος Δαλακούρας στην κατηγορία  των 96 κιλών πήρε: 6η θέση στο Αρασέ 4η θέση στο Επολέ Ζετέ και την 6η θέση στο σύνολο με 226 κιλά.

Ο Σύλλογος έδωσε συγχαρητήρια στους τρεις συμμετέχοντες και στον προπονητή του τμήματος Άρσης Βαρών  Χρίστο Νινιό,  που μετά από αποχή ενός χρόνου από την αγωνιστική δράση λόγω  Covid-19, κατάφεραν  να μπουν στις 12 καλύτερες επιδόσεις της Ελλάδος και να κερδίσουν με την αξία τους την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών 2022.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.