Στο οικοτροφειο Ικελος μελη του Πολιτιστικου Συλλογου Ιασμου

Δώρισαν τρία έργα ζωγραφικής και εξέφρασαν τη διάθεση συνεργασίας

Τη νεοσύστατη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «ΙΚΕΛΟΣ» στο Θρυλόριο επισκέφθηκαν την Πέμπτη μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου και δώρισαν τρεις πίνακες του τμήματος ζωγραφικής του Συλλόγου οι οποίοι κοσμούν στο εξής τον εσωτερικό χώρο του οικοτροφείου.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Μπούκας, «δηλώσαμε τη διάθεσή μας να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα, ειδικότερα δε στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και στις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας τη μεγάλη υλικοτεχνική υποδομή του συλλόγου και την πολυετή εμπειρία του δυναμικού μας».

Παράλληλα ο κ. Μπούκας δεν παρέλειψε να καταθέσει την περηφάνια του Συλλόγου «για τον Δάσκαλό μας Χάρη Μουρελάτο ο οποίος προσφέρει εθελοντικά στην εν λόγω μονάδα παρόμοιες θεραπευτικές τεχνικές όπως η ζωγραφική, όπου οι συμμετέχοντες αποκτούν ευχέρεια στην έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων τους, αλληλεπιδρούν ομαδικά βελτιώνοντας την αντίληψη της πραγματικότητας που είναι και το ζητούμενο».

Κλείνοντας ο κ. Μπούκας υπογράμμισε «τις άριστες εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τη μονάδα η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, κάτι που έλειπε από την περιοχή μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.