Στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο η Ουφουκ Μουσταφα

Στο πλευρό του Κώστα Αρβανίτη σε ρόλο επιστημονικού συνεργάτη

Στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάθισε χθες, Τετάρτη, 19 Ιουνίου, η Ροδοπίτισσα δικηγόρος και υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ουφούκ Μουσταφά.
 
Όχι σε ρόλο ευρωβουλευτή μιας και η πρώτη της συμμετοχή στις πρόσφατες ευρωεκλογές, της εξασφάλισε ένα καλό αποτέλεσμα όχι όμως ικανό ώστε να μας εκπροσωπήσει και επισήμως στα της Ευρώπης.
 
Η Ουφούκ Μουσταφά όμως σύμφωνα και με την σχετική ανάρτηση του εκλεγμένου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστα Αρβανίτη θα βρίσκεται στην ευρωβουλή και κατ’ επέκταση στο πλευρό του σε ρόλο Επιστημονικού Συνεργάτη.
 
Η πρώτη επίσημη της Ουφούκ πραγματοποιήθηκε στην χθεσινή συνάντηση της GUE/NGL για την έναρξη των εργασιών της επόμενης πενταετίας· την επίσημη έναρξη του αγώνα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.  «Μαζί μας, στην ομάδα εργασίας, η επιστημονική συνεργάτις Ουφούκ Μουσταφά» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Εμείς να της ευχηθούμε καλή αρχή, όντας σίγουροι για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή μας στο ευρωκοινοβούλιο και από τη νέα της θέση. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.