Στο επικεντρο ο θρησκευτικος τουρισμος

Συνάντηση του Α. Τσώνη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την ανάπτυξη του τουριστικού της προϊόντος τίθεται ο θρησκευτικός – προσκυνηματικός τουρισμός, γεγονός το οποίο πολλάκις έχει υπογραμμιστεί και από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού Αθανάσιο Τσώνη.

Το γεγονός όμως αυτό επιστεγάζεται και με την πρόσφατη συνάντηση του κ. Τσώνη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, όπου όπως υπογράμμισε σε ανάρτησή του ο κ. Τσώνης υπογραμμίστηκε η σημαντική του θρησκευτικού τουρισμού στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και επαναβεβαιώθηκε η άψογη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει και μέσα από την στήλη αυτή ο θρησκευτικός και προσκυνηματικός τουρισμός θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προς «εκμετάλλευση» για ευρύτερη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα Χριστιανικά μνημεία.

Είτε να δούμε τους όποιους σχεδιασμούς να μετουσιώνονται σε πράξεις!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.