Στο «ελεος» της κακοκαιριας δεμενα αλογα

Απαρατήρητα

Το ζήτημα των δεμένων αλόγων που παραμένουν έκθετα στο έλεος της κακοκαιρίας θίγει σε μήνυμά του αναγνώστης μας.

Με την αφορμή του νέου κύματος κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή μας ο ίδιος απέστειλε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή του λεγόμενου «πάρκου καρυδιάς» στις παρυφές της πόλης αλλά και σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό Μέγαρο της Κομοτηνής όπου το πρωί της Παρασκευής, υπήρχαν δεμένα και απροστάτευτα από την βροχή και εν γένει τις κακές συνθήκες τουλάχιστον πέντε άλογα.

«Κομοτηνή ώρα 8:00 π.μ. Στο περιβόητο «Πάρκο Καρυδιάς» που 40 χρόνια φτιάχνεται και πάλι άφτιαχτο είναι.

Για μια ακόμα φορά δεμένα άλογα στην πόλη μας εκτεθειμένα στο έλεος της κακοκαιρίας . Όταν οι καιρικές προβλέψεις δίνουν 100 κυβικά στο στρέμμα. Είναι 300 μέτρα από το αστυνομικό μέγαρο της Κομοτηνής. Δίπλα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο. Δεν βρέθηκε κάποιος να ενδιαφερθεί για αυτά τα κακόμοιρα ζώα; Κάποιες ντεμέκ φιλοζωϊκές (φιλόσκυλοι και γατόφιλοι), κάποιοι φίλοι αδέσποτων (που μαζεύουν σκουπίδια από τους ντερέδες), κάποιος κυνηγετικός σύλλογος (εδώ γελάμε) κάποιο συλλογικό όργανο τέλος πάντων;

Υ.Γ.: Τα άλογα δεν είναι μόνο των φωτογραφιών» έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά συνοδεύοντας τις φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι το ζήτημα των έκθετων σε κάθε λογής καιρικές συνθήκες αλόγων έχει θιχτεί πολλές φορές στο παρελθόν μιας και τα εικονιζόμενα δεν αποτελούν μοναδικό παράδειγμα.

Στην περιοχή του Ηφαίστου επίσης θα μπορούσε κανείς να αντικρύσει τις ίδιες εικόνες εντός της τρέχουσας εβδομάδας, απουσία ωστόσο οποιασδήποτε παρέμβασης από πλευράς των αρμοδίων αρχών αλλά πρωτίστως απουσίας οποιασδήποτε έγνοιας από πλευράς των ίδιων των ιδιοκτητών τους για την ευζωία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.