Στις καλες πρακτικες του ΕΠΑνΕΚ η Μυθοτοπια του ΤΕΦ

Συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία το Τμήμα

Στην ιστοσελίδα του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) καλών πρακτικών και επιτυχούς αξιοποίησης των πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», συμπεριλήφθηκε η ΜΥΘΟΤΟΠΙΑ, το ερευνητικό πρόγραμμα που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας, Σχολή Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών, ΔΠΘ και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»/Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου από τον Νοέμβριο του 2020 ως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Και αυτό γιατί αποτελεί ακόμα μία «ιστορία επιτυχίας» στην αξιοποίηση των πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», οικοδομώντας μία στιβαρή σχέση συνεργατικότητας, την οποία οι δύο φορείς αριστείας στην περιοχή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σκοπεύουν να αξιοποιήσουν περαιτέρω στο άμεσο μέλλον.

Όπως τόνισε και ο κ. Χάρης Μιχαλόπουλος, ένας από τους συντελεστές του υποέργου του ΤΕΦ μαζί με τον υπεύθυνο Ιωάννη Ντεληγιάννη και την κ. Άννα Μαστρογιάννη, το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας συνεχίζει τη δημιουργική και ανοδική του πορεία, ενώ τονίζει πως μπορεί το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης να βρίσκεται μακριά από το «κέντρο», όμως η ποιότητα της έρευνας που παράγεται σε αυτό, όπως αποδεικνύεται, στοχεύει κεντρικά και υψηλά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.