Στις εγκαταστασεις του «ΠτΘ» μαθητες και μαθητριες του 4ου Μειονοτικου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης

Γνώρισαν τις λειτουργίες ενός Μέσου Ενημέρωσης.

Οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής γνώρισαν το πρωί της Παρασκευής τις λειτουργίες ενός Μέσου Ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψής τους στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» βρέθηκαν στα στούντιο, ενημερώθηκαν για την λειτουργία ενός ραδιοφώνου και μπήκαν στην θέση ενός ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ακολούθως ενημερώθηκαν από την δημοσιογραφική ομάδα του «ΠτΘ» για τον τρόπο έκδοσης μιας εφημερίδας αλλά και για την λειτουργία μιας δημοσιογραφικής ιστοσελίδας, για να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις της 2K Project όπου παρακολούθησαν από κοντά όλες τις διαδικασίες δημιουργίας και εκτύπωσης ενός εντύπου.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν οι καθηγητές τους κ.κ. Σελιαμή Χουσεΐν, Ταμουρίδου Παρθενόπη, Σιαμπάν Γκιουνέρ, Κουκοβίνος Θεμιστοκλής Αρναούτ Οσμάν, Ντοσίδης Δήμος, Ουστά Αμέτ, Μιχαλακός Παναγιώτης, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Τριανταφύλλου Μαριάνθη, Αχμέτικο Ισμέτ, Χασάν Σεβίν, Μουσταφά Εκρέμ, Τσάμπα Παναγιώτα, Δίγκα Αικατερίνη, Μαργαρίτη Ελένη.

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και σύντομα να μας ξαναέρθουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.