Στις 20 Ιουνιου η πρωτη πτηση για Ηρακλειο απο Αλεξανδρουπολη

Δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου

Στις 20 Ιουνίου 2024 πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» που θα συνδέει την Αλεξανδρούπολη με το Ηράκλειο. Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης προσθέτοντας ότι εδώ και μια εβδομάδα έχουν αρχίσει οι κρατήσεις θέσεων με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον του επιβατικού κοινού.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη AIRBUS δυο φορές την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Σάββατο και θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2024. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι ώρες άφιξης και αναχώρησης έχουν ως εξής:
κάθε Πέμπτη άφιξη από Ηράκλειο ώρα 12.15 και αναχώρηση προς Ηράκλειο ώρα 12.50
κάθε Σάββατο άφιξη από Ηράκλειο ώρα 18.00 και αναχώρηση προς Ηράκλειο ώρα 18.40

Την περίοδο αυτή όπως τόνισε ο κ Ζαντανίδης οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές γι’ αυτό και η ζήτηση είναι αυξημένη. Όπως είπε, θεωρείται η φθηνότερη οδός για τον συγκεκριμένο προορισμό χωρίς ενδιάμεσες άλλες επιλογές.

Συμπερασματικά από τις 20 Ιουνίου η Αλεξανδρούπολη θα συνδέεται 5 φορές ημερησίως με την Αθήνα, δυο με την Σητεία και δυο με το Ηράκλειο, ενώ σε αναμονή βρίσκεται και αεροπορική σύνδεση με την Λάρνακα και με το Παρίσι, το τελευταίο για συγκεκριμένα δρομολόγια που γίνονται μόνο τους καλοκαιρούς μήνες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.