Στην βιβλιοθηκη του 13ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης το βραβειο «Παντελης & Χρηστος Αλεφαντος»

Η τιμητική διάκριση ισοδυναμεί με το έπαθλο βιβλίων αξίας 500 ευρώ

Το βραβείο «Παντελής & Χρήστος Αλέφαντος» των βραβείων του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2023 έλαβε η Σχολική βιβλιοθήκη του 13ου Δημοτικού Σχολείου της Κομοτηνής υπεύθυνη της οποίας διατελεί η κ. Αθανασία Κιοσέ.

Τα φετινά βραβεία για την προώθηση της φιλαναγνωσίας σε φυσικά πρόσωπα και φορείς, όπως και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για τη συγγραφή, εικονογράφηση, μετάφραση και διασκευή βιβλίων έκδοσης για το 2023 ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Η τιμητική διάκριση του σχολείου της Κομοτηνής ισοδυναμεί με το έπαθλο βιβλίων αξίας 500 ευρώ για την περαιτέρω ενίσχυση της βιβλιοθήκης.

Όπως τόνισε το σχολείο σε ανάρτησή του, είναι περήφανοι που η βιβλιοθήκη του σχολείου κέρδισε αυτή τη διάκριση, με την επιμονή, την υπομονή και κυρίως την αγάπη της κ. Κιοσέ βραβεύτηκαν όπως άξιζε. Συνοδοιπόροι σε όλο αυτό οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και οι γονείς που αγάπησαν και πίστεψαν στο όραμα της υπεύθυνης εκπαιδευτικού.

«Είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε περήφανοι. Για την ακρίβεια είμαστε ένα “ανοιχτό βιβλίο” που έχει ανοίξει τα φτερά του» τονίζουν.

Εύγε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.