Στην παλια αιθουσα εκδηλωσεων του Δημαρχειου Σαπων μετακομιζει το Δημοτικο Συμβουλιο Μαρωνειας Σαπων

Απαρατήρητα

Στην παλιά αίθουσα εκδηλώσεων, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου στις Σάπες, θα γίνονται κανονικά οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας Σαπών, αντί του Συνεδριακού Κέντρου, το οποίο χρειάζεται σημαντικές παρεμβάσεις για να γίνει ξανά λειτουργικό.
 
Ο νέος Δήμαρχος Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, είχε εκφράσει τη δυσφορία του για την κατάσταση του συνεδριακού Κέντρου Σαπών, όπου πραγματοποιούνταν οι συνεδριάσεις μέχρι τώρα, μιας και κτίριο χρίζει άμεσα επισκευών, ενώ έχει προβλήματα και το καλοκαίρι και το χειμώνα.
 
Για αυτό άλλωστε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου έγινε σε ανοιχτό χώρο, ενώ η πρώτη συνεδρίαση, για την εκλογή προεδρείου και μελών των επιτροπών, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της πρώην ΔΟΥ Σαπών.
 
Όπως γράψαμε πριν από μερικές μέρες, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στη Μαρώνεια, όμως για τον κύριο όγκο των συνεδριάσεων, που θα γίνονται στις Σάπες υπάρχει η ανάγκη κατάλληλου χώρου, και αυτόν βρήκε η νέα Δημοτική Αρχή, στο ισόγειο του Δημαρχείου των Σαπών, στην παλιά αίθουσα εκδηλώσεων.
 
Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιούνταν και παλιότερα για τα δημοτικά Συμβούλια, όμως παροπλίστηκε μετά την κατασκευή του Συνεδριακού κέντρου, και μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν ουσιαστικά σαν αποθήκη.
 
Αυτός ο χώρος λοιπόν θα καθαριστεί, και θα διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να γίνονται οι συνεδριάσεις, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στο Συνεδριακό Κέντρο. Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.