Στην Αθηνα παρουσιαστηκαν «Τα πρωτοβροχια» του Σπυρου Κιοσσε

Θερμή η υποδοχή του βιβλιόφιλου κοινού

Στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο του βιβλιοπωλείου «Επί Λέξει» στην Αθήνα παρουσιάστηκε το βιβλίο του Σπύρου Κιοσσέ «Τα Πρωτοβρόχια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο».

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Νίκος Βατόπουλος δημοσιογράφος και συγγραφέας και ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος φιλόλογος και συγγραφέας.

Η ηθοποιός Λένα Ουζουνίδου διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου ενώ τη συζήτηση συντόνιζε η δημοσιογράφος Ελεονώρα Ορφανίδου.

Το βιβλίο όπως φαίνεται από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους βιβλιόφιλους της πρωτεύουσας με τον συγγραφέα, να γράφει μετά την παρουσίαση: «Η Ελένη με την εισαγωγική της τοποθέτηση, που έδωσε το στίγμα της εκδοτικής πορείας του βιβλίου. Η Ελεωνόρα Ορφανίδου με τα συγκινητικά σχόλια και τον άψογο συντονισμό. Ο Δημήτρης κι ο Νίκος με τις εμβριθείς παρατηρήσεις τους για το κείμενο. Η Λένα με τη συγκλονιστική ανάγνωση. Η Μαρία με τη θερμή φιλοξενία. Κι ένα κοινό αγαπημένων φίλων, συναδέλφων, πρώην μαθητών και φοιτητών, διαδικτυακών φίλων που γνωριστήκαμε επιτέλους εκ του σύνεγγυς… Ή αλλιώς, τα συστατικά μιας βραδιάς που θα μου μείνει αξέχαστη. Ευγνώμων για την αγάπη που δέχτηκα (κι ο Τάσος άλλη τόση – μπορεί και περισσότερη, αλλά χαλάλι του…)».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.