Σταυρος Κελετσης vs ΔΕΕΠ Εβρου… για μια βασιλοπιτα

Η στιχομυθία στα social media

Ποτέ δεν περιμέναμε πως η κοπή μιας βασιλόπιτας μπορεί να προκαλέσει και μάλιστα δημόσια δια των social media, εσωκομματικές αντιπαραθέσεις. Έλα όμως που έγινε κι αυτό και μάλιστα στον γειτονικό Έβρο.

Αφορμή στάθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος της ΝΔ με τη ΔΕΕΠ Έβρου στην οποία παρευρέθει μόνο ένας από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ στον νομό ο κ. Δερμεντζόπουλος με τον κ. Κελέτση να κατηγορεί τη Διοίκηση της ΔΕΕΠ Έβρου πως δεν προσκλήθηκε ποτέ.

Η εν λόγω κατηγορία μάλιστα απευθύνθηκε όχι κατ’ ιδίαν αλλά δημόσια δια των social media στη σχετική ανάρτηση που έκανε η ΔΕΕΠ και φανερώνει πως μάλλον στον γειτονικό νομό υπάρχουν «ανοιχτοί» εσωκομματικοί λογαριασμοί.

H «στιχομυθία» στα σχόλια επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ιδού:

Τι έγραψε ο κ. Κελέτσης: «Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τον έναν βουλευτή της ΝΔ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Μόνο που θα πρέπει να ξέρει ότι η Νομαρχιακή μας Οργάνωση δεν είναι εταιρεία προσωπικών του συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι του! Θα πρέπει να σέβεται όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!»

Τι απάντησε η ΔΕΕΠ: «Πριν κάνετε την ανάρτηση σας κύριε βουλευτά περί προσκλήσεων και προτιμήσεων καλό θα ήταν να ρωτούσατε πρώτα ποιοι προσκλήθηκαν και ποιοι όχι. Ούτε σας έχω δώσει το δικαίωμα από την μέχρι τώρα στάση μου να θεωρείτε πως η νομαρχιακή οργάνωση είναι  εταιρεία προσωπικών συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι, (σχόλιο προσβλητικό για όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ). Ωστόσο τα γραφεία του κόμματος πάντα είναι ανοιχτά για όλους και ιδιαίτερα για τους βουλευτές οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση»

Τι ανταπάντησε ο βουλευτής: «σοβαρά μιλάτε; Χωρίς πρόσκληση από πού θα έπρεπε να έχουμε πληροφόρηση; Μάλλον θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε κ. Πρόεδρε το Καταστατικό του κόμματος και τους θεσμικούς που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ».

Ευτυχώς στη Ροδόπη, οι πολίτες μοίρασαν τις βουλευτικές έδρες σε ισάριθμα κόμματα και έτσι αποφεύχθηκαν οι εσωκομματικοί διαγκωνισμοί. Ή μήπως όχι;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.