Στα χερια διεθνων επενδυτων η εταιρεια που κατασκευαζει τα χριστουγεννιατικα θεματικα παρκα της Κομοτηνης
Σε στρατηγική συνεργασία μέσα από ένα νέο και ισχυρό διεθνές, μετοχικό σχήμα προχωρά η Dream Workers, η ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει (μεταξύ άλλων) τα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται στην Κομοτηνή.
Η μικρή αλλά καινοτόμα εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που έχει εμπνευστεί, σχεδιάσει και υλοποιήσει σπουδαίους χώρους οικογενειακής ψυχαγωγίας και θεματικά πάρκα όπως ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, η «Ονειρούπολη Δράμας», το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», το «Εργοστάσιο Παγωτού της Κρι Κρι», το «Eco Zoo» κ.α., προσέλκυσε το ενδιαφέρον μιας σημαντικής επενδυτικής ομάδας με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, που προχώρησε μάλιστα στην εξαγορά μεριδίου 35% του μετοχικού κεφαλαίου της Dream Workers.
Πρόκειται για μια κίνηση που ανοίγει στην εταιρεία Dream Workers το δρόμο για την παγκόσμια επέκτασή της, με δεδομένο ότι βασικός στόχος είναι η είσοδός της στις διεθνείς αγορές, με εξαιρετικά και ιδιαίτερα σύγχρονα μοντέλα θεματικών χώρων εμπειρίας. Πρώτοι σταθμοί των νέων πάρκων στο εξωτερικό θα είναι η Ιταλία και η Ισπανία. Ταυτόχρονα όμως, αλλάζει το τοπίο και στην εγχώρια αγορά, αφού η είσοδος της Dreamland Experience έρχεται μαζί με σχέδια δημιουργίας νέων υπερσύγχρονων χώρων οικογενειακής ψυχαγωγίας και πρότυπων θεματικών πάρκων σε σημαντικές και επίκαιρες περιοχές της Ελλάδας. Η επιχειρηματική συμφωνία βασίζεται στην κοινή αντίληψη των δύο πλευρών για τις θετικές προοπτικές που εμφανίζει ο τομέας των θεματικών πάρκων, τα οποία στην Ελλάδα θα υποδέχονται εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.