Σοφια και Χρηστος Χατζοπουλος παρεα με τον Χρηστο Παπαδοπουλο και τους Encardia

Εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη Νότια Ελλάδα για τους δύο μουσικούς του τόπου μας

Με τον σπουδαίο μουσικό και συνθέτη Χρήστο Παπαδόπουλο συναντήθηκαν μουσικά ο Χρήστος και η Σοφία Χατζοπούλου στο στούντιο «Χάριν Ευφωνίας» που διατηρεί ο μουσικός στην Αθήνα.

Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στα social media κομμάτι αυτής της συνύπαρξης με τη Σοφία Χατζοπούλου να ερμηνεύει το κομμάτι Manolyam σε μουσική Zeki Müren που στα ελληνικά το γνωρίσαμε από τις φωνές του Μανώλη Αγγελόπουλου και Στέλιου Καζαντζίδη σε στοίχους Κώστα Βίρβου με τίτλο Μανόλια.

Στη μουσική συνοδεία συμμετέχουν επίσης ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Χατζόπουλος, ο Περικλής Παπαδόπουλος ενώ την όμορφη ερμηνεία απαθανάτισε η Εύα Γκανούρη.

Μάλιστα ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνόδευσε το βίντεο με την εξής αναφορά: «Εμένα προσωπικά μου θυμίζει τις ασπρόμαυρες παιδικές μου στιγμές, που όμως είχαν πολύ χρώμα. Εδώ η Σοφία μας δείχνει ότι υπάρχει χαραμάδα ελπίδας, για το λαϊκό τραγούδι, αυτό που εμείς αγαπήσαμε, όχι αυτό που λανσάρει το mad tv, για λαϊκό»

Να σημειωθεί ότι οι συμπολίτες μας Χρήστος και η Σοφία Χατζοπούλου βρέθηκαν στην Αθήνα και σύστησαν στο κοινό της πρωτεύουσας τη δική τους μουσική πρόταση με τίτλο «Θράκης Φωνή». Μουσική πρόταση που, όπως μαθαίνουμε, το κοινό των Αθηνών ανταποκρίθηκε ασμένως!

Το μουσικό τους ταξίδι στη Νότια Ελλάδα δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού το Σάββατο βρέθηκαν στην Πάτρα όπου συμμετείχαν σε ένα αφιέρωμα με ήχους της Νότιας Ιταλίας, καλεσμένοι του γνωστού μουσικού σχήματος Encardia.

Άξιοι συνεχιστές και πρεσβευτές της μουσικής του τόπου μας! Μπράβο τους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.