Σημεια του… καυσωνα!

Μπορεί από χθες σύσσωμη η τοπική κοινωνία να πανηγυρίζει (sic) την δημοπράτηση της πλειοψηφίας των παραλιακών εκτάσεων των Δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών, καθότι θα μπορούσαν να δημοπρατηθούν και από Σεπτέμβρη αν αναλογιστεί κανείς ότι φτάσαμε στα τέλη του Ιούνη, ωστόσο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που «καταλάγιασαν» το άγχος και την ανησυχία τους, επισκεπτόμενοι τις ελάχιστες, τρεις συνολικά στον αριθμό, οργανωμένες παραλίες της Ροδόπης.
 
Ο «ΠτΘ» βρέθηκε σε μία εξ αυτών βλέποντας ιδίοις όμασι τον κόσμο να γεμίζει, ασφυκτικά, σε πολλές των περιπτώσεων, τις οργανωμένες παραλίες της Ροδόπης, όπως άλλωστε ήταν λογικό με δεδομένη την πολύ υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε την Κυριακή.
 
Ωστόσο η επήρεια του καύσωνα δεν φαίνεται να «κατευνάστηκε» από τη δροσιά της θάλασσας σε όλες τις περιπτώσεις, καθώς γίναμε μάρτυρες αλλά και αποδέκτες παραπόνων ενός δυστυχούς περιστατικού.

Συγκεκριμένα όμως διακρίνεται και στην φωτογραφία, ένας εκ των επισκεπτών παραλιακού μαγαζιού της Ροδόπης, πάρκαρε λίγο «άτσαλα» το όχημά του, κλείνοντας τη διέλευση των υπολοίπων μπροστά από αυτόν, παρκαρισμένων οχημάτων, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα οχήματα να «παγιδευτούν» μέσα στο πάρκινγκ του καταστήματος.
 
Οι επιβαίνοντες των «παγιδευμένων» αυτοκινήτων, έκαναν επανειλημμένες προσπάθειες για την ανεύρεση του οδηγού, τόσο με ανακοινώσεις δια μικροφώνου και από πλευράς του καταστήματος όσο και με δικές τους «έρευνες» ανάμεσα στους λουόμενους, δίχως ωστόσο επιτυχία για περισσότερη από μία ώρα.
 
Τελικά ο οδηγός του οχήματος ανευρέθη, ανοίγοντας στην κυριολεξία τον δρόμο για τους υπόλοιπους οδηγούς, για να επιστρέψει έπειτα εκ νέου το όχημα στην πρότερη θέση του. Προσοχή λοιπόν που παρκάρετε τα οχήματα, όταν πάτε για μπάνιο… Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.