Σημαντικη δωρεα στο Παραρτημα Αποθεραπειας και Αποκαταστασης Παιδιων με Αναπηρια Κομοτηνης

Δωρήτρια ανταποκρίθηκε στην ανάγκη προμήθειας ενός φορείου εμβάπτισης για το υδροθεραπευτήριο

Δέκτης σημαντικής και καίριας δωρεάς έγινε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής. Το γεγονός έκανε γνωστό το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ το οποίο σε ανάρτησή του ευχαριστεί θερμά την δωρήτρια που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, γράφοντας τα εξής:

«Τι να πει κανείς και με τι λόγια μπορεί να το εκφράσει, όταν βλέπει αυτά τα παιδιά να χαμογελούν;

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα.

Μακάρι να μπορούσαν να δουν όλοι αυτή τη χαρά και την ικανοποίηση.

Παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, εξακολουθούν να υπάρχουν Άνθρωποι, που νοιάζονται για τους γύρω τους, προτάσσουν «το εμείς αντί του εγώ» και βοηθούν εν προκειμένω στην εύρυθμη λειτουργία των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ένας τέτοιος Άνθρωπος είναι και η κυρία η οποία για άλλη μία φορά επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και που ανταποκρίθηκε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την ανάγκη προμήθειας ενός φορείου εμβάπτισης για το υδροθεραπευτήριο του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

Η συγκεκριμένη κυρία βρίσκεται διαρκώς κοντά μας κάθε φορά προκύψει κάποια ανάγκη στα Παραρτήματα και δηλώνει διατεθειμένη να βοηθήσει και στο μέλλον για πιθανές, άλλες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

Για άλλη μία φορά την ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά της και τη συγχαίρουμε ολόψυχα για το σπουδαίο έργο της.

Η συμβολή της για την ομαλή λειτουργία των Παραρτημάτων είναι εξαιρετικά σημαντική και αναγκαία και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε στο μέλλον.

Και τα χαμόγελα των παιδιών συνεχίζονται…».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.