Σημαια του ΠΑΣΟΚ κυματισε σε τελετη ορκωμοσιας στην Κομοτηνη

Απαρατήρητα

Η αλήθεια είναι πως πέραν από θεσμοθετημένη τελετή του Πανεπιστημίου, η ορκωμοσία είναι και μία πολύ σημαντική προσωπική στιγμή για τον κάθε απόφοιτο και την οικογένειά του.
 
Φυσικά οι φίλοι και οι συγγενείς δεν χάνουν την ευκαιρία να παρευρεθούν, ταξιδεύοντας ακόμα και από άλλες πόλεις, προκειμένου να δώσουν συγχαρητήρια και να ευχηθούν καλή σταδιοδρομία, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
 
Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουμε δει και έχουμε φωτογραφίσει δεκάδες πανό, άλλα με πολλή φαντασία και άλλα με περίσσιο χιούμορ. Αυτό, όμως, που αντικρύσαμε στην χθεσινή τελετή του Τμήματος Οικονομικών σίγουρα αξίζει σχολιασμό.
 
Κι αυτό γιατί μία παρέα επέλεξε να γιορτάσει τη νέα σελίδα στη ζωή του δικού της ανθρώπου που ορκιζόταν, όχι με κομφετί και σερπαντίνες αλλά κυματίζοντας περήφανα μία σημαία … του ΠΑΣΟΚ.
 
Σίγουρα δεν μας πέφτει λόγος για το τι θεωρεί κανείς σημαντικό να έχει μαζί του αυτήν την σημαντική ημέρα, ωστόσο δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως πέρασε απαρατήρητο,  μιας και σχολιάστηκε εκτενώς και εκτός της αίθουσας της τελετής. Χ.Κ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.